Αφιέρωμα : Τα καλύτερα παγωτατζίδικα στην Αθήνα!
17 Jul
To ζαχαροπλαστείο Τούλα άνοιξε για πρώτη φορά το 1920 στην Κωνσταντινούπολη και μετά από 44 χρόνια ήρθε στο Παγκρατι. Είναι διάσημο για πολλά γλυκά του, αλλά για ένα είναι ξακουστό μέχρι τα απέραντα του κόσμου: το παγωτό μουστάρδα. Φτιαγμένο με 40 συστατικά μεταξύ των οποίων ανθόνερο, πραγματικό μέλι, καραμελομένα αμύγδαλα και πρόβειο παραδοσιακό ακατέργαστο βιολογικό γάλα. Όχι, μουστάρδα δεν έχει, αλλά έχει το χρώμα της!
Τούλα, Ευτυχίδου 41, Παγκράτι