Προφίλ
Η ιστορία του ζαχαροπλαστείου Τούλα ξεκινάει από το 1920 από την Ελληνική συνοικία Ταταύλα της Κωνσταντινούπολης οπου ο προπάππους μας Νικος Καραντινακης είχε ιδρύσει μαζι με το γιο του Ευσταθιο Καραντινακη το πρώτο ζαχαροπλαστείο Τούλα. Μετά το διωγμό το 1964 ήρθε από την πόλη και εγκαταστάθηκε στο Παγκράτι φέρνοντας μαζί τα πιο ωραία γευστικά και αυθεντικά πολιτικά γλυκά: παγωτά, τσουρέκια, βασιλοπιτες, τούρτες, πάστες, σιροπιαστά, καζαν ντιμπι, ταουκ κιοκσού, πολίτικο καϊμάκι, μεζεδάκια κτλ.
Επισης ήταν το πρώτο ζαχαροπλαστείο που εχει προς πώληση πολιτικά αλμυρά μεζεδάκια από το 1963 έως και σήμερα στην Αθήνα. Παραλληλα όμως από όλα αυτά μπορεί να καμαρώνει και για το πλέον πιο πρωτότυπο παγωτό στην Ελλάδα, < Το Μουστάρδα >, για το οποίο βραβεύτηκε και με βραβείο ευρεσιτεχνίας.
Απο τότε μέχρι και σήμερα βρίσκεται στο ίδιο μέρος και μυει τους ανυποψίαστους περαστικούς στον υπέροχο κόσμο των πολιτικών γλυκών του λειτουργώντας πάντα με οδηγό το τρίπτυχο ποιότητα - αγνά υλικά - σωστή εξυπηρέτηση και χρησιμοποιώντας πάντα μόνο αριστη σταθερή ποιότητα και φυσικές πρώτες ύλες, χωρίς χρωστικές και συντηρητικά, έχει καταφέρει να έχει φανατικούς θαυμαστές, μικρούς και μεγάλους και να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών του . Ολα μας τα προϊόντα παρασκευάζονται απο εμας αυθημερόν και είναι χειροποίητα καταφέρνοντας ετσι να αποσπαμε μονο καλές κριτικές και να πετυχαίνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα.